L’alcalde de Badalona inaugurarà el dissabte 15, les actuacions de millora que s’han fet al camp de futbol de Bufalà | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 14/09/2012

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, inaugurarà demà dissabte, a partir de les 18 hores, les actuacions de millora que s’han fet aquest estiu al camp de futbol de Bufalà, un equipament esportiu que té l’entrada pel carrer de Campoamor.


Els actes d’inauguració començaran a les 6 de la tarda amb una presentació dels equips de totes les categories del Club de Futbol Bufalà. En total desfilaran 25 equips amb un total de 400 esportistes. A continuació tindrà lloc l’acte oficial d’inauguració de les actuacions de renovació amb la presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol. També hi assistiran el regidor d’Educació, Esports i Joventut, Juan Fernández i el president del Club de Futbol Bufalà, Agustín Aranda. Finalment es jugarà el partit de futbol entre el Club de Futbol Bufalà i el Molinos Unión Deportiva, de Mataró.


Els treballs de millora han suposat la substitució de la gespa artificial, la substitució dels aspersors de reg per canons perimetrals elevats de reg amb un sistema de programació per estalviar aigua i la renovació de divers mobiliari esportiu. A la nova gespa artificial s’hi han marcat amb pintura blanca les línies del camp de Futbol 11, i amb pintura groga les línies dels dos camps transversals de Futbol 7. El projecte ha anat a càrrec de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i ha comptat amb un pressupost de 154.000 euros. Les actuacions han estat executades per l’empresa Movir 30 SL.


Pel que fa al material esportiu, el camp de futbol de Bufalà tindrà noves banquetes reglamentàries prefabricades i més xarxes de protecció darrera de les porteries de Futbol 7 que donen al carrer de Muntaner. També hi haurà un marcador electrònic. Les porteries de Futbol 11 i de Futbol 7 s’han sotmès a un procés de renovació. També s’ha fet un tractament de les juntes entre les grades amb un segellat de les peces i s’hi ha afegit una banda impermeable de protecció.

Deixa un comentari