L’alcalde de Badalona i el tenor Josep Carreras es reuniran per tractar aspectes de la instal·lació a la ciutat d’una de les seus de l’Institut de Recerca Contra la Leucèmia Josep Carreras | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 24/01/2012

El tenor Josep Carreras, en qualitat de president de la fundació privada internacional que porta el seu nom, es reunirà amb l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol. Durant la reunió, es tractaran qüestions relacionades amb la instal·lació a la ciutat d’una de les seus de l’Institut de Recerca Contra la Leucèmia Josep Carreras.
El Pla Especial Urbanístic del Centre de Recerca Contra la Leucèmia Fundació Josep Carreras es va aprovar definitivament el 27 de novembre del 2011. Els terrenys a on s’ha d’instal·lar el centre, que tenen una superfície de 4.550 m2, estaven concessionats prèviament a la Fundació Institut d’Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol, de forma que aquesta Fundació ha hagut de fer renúncia a la seva concessió en la part dels terrenys destinats posteriorment a la Fundació Josep Carreras. Aquest tràmit va quedar solucionat la setmana passada. Un cop formalitzada la concessió s’estarà en condicions, prèvia sol·licitud, de poder tramitar les corresponents llicències.

Deixa un comentari