L’alcalde de Badalona i el conseller de Territori i Sostenibilitat acorden prioritzar la construcció del lateral de la C-31 al seu pas pel barri de Sant Crist | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 23/11/2011

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, i l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, han mantingut una reunió a la seu del Departament, en el transcurs de la qual han tractat diferents temes d’interès per a la ciutat i han arribat a l’acord de prioritzar la construcció del lateral de l’autopista C-31 al seu pas pel barri de Sant Crist, així com també accelerar els tràmits per a l’allargament de la concessió del port de la ciutat.


Després de la reunió, l’alcalde de Badalona ha valorat de manera molt positiva la predisposició del conseller per abordar els temes pendents. “Som conscients dels moments de dificultats econòmiques que estem vivint”, ha afirmat l’alcalde, “i per aquest motiu, entre tots els projectes que hi ha pendents, hem optat per demanar que s’acceleri el màxim possible la construcció del lateral de la C-31 en el tram entre l’avinguda de Martí Pujol i la rambla de Sant Joan, costat muntanya”.


Pel que fa a la necessitat d’ampliar en 15 anys la concessió del port, Garcia Albiol ha explicat que Recoder també s’ha mostrar disposat a accelerar els tràmits per solucionar aquesta qüestió. L’alcalde de Badalona ha recordat “la importància que la Generalitat ampliï el termini de la concessió, per tal de facilitar la rendibilitat de les inversions a la zona”.


Per últim, l’alcalde de Badalona ha convidat al conseller a visitar Badalona en els propers mesos, per tal que pugui conèixer de primera mà els escenaris que han d’acollir aquests projectes.

Deixa un comentari