L’alcalde de Badalona ha visitat la nova comissaria de la Guàrdia Urbana situada al barri de Sant Roc | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 01/08/2012

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol; el regidor de Seguretat, Convivència i Participació, Miguel Jurado, i el regidor del Districte VI, David Gómez, han visitat la nova comissaria de la Guàrdia Urbana de Badalona ubicada a la plaça de Camarón de la Isla. Es tracta de sis mòduls, amb una superfície total de 100 metres quadrats, on es donarà servei durant les 24 hores del dia als veïns dels barris de la zona sud de la ciutat.


Vuit agents de la Guàrdia Urbana han estat destinats a aquesta nova comissaria que entrarà en funcionament a partir del dimarts 4 de setembre. En cadascun dels torns hi haurà 2 ó 3 agents per atendre les necessitats dels ciutadans i actuar com a punt de contacte i referència per als veïns. A més, al territori continuaran desenvolupant les seves funcions les patrulles destinades a aquesta zona.


L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat que “amb aquesta nova oficina de la Guàrdia Urbana l’Ajuntament de la ciutat mostra, a través de la seva acció de govern, mostra la voluntat de donar resposta a la problemàtica de la inseguretat, de l’incivisme i dels problemes de convivència, acostant al màxim la Guàrdia Urbana al ciutadà i produint un efecte de prevenció que evita que les situacions vagin a més”. Segons l’alcalde “amb aquest nou espai, juntament amb altres mesures preses pel consistori com eradicar el mercat de la misèria, l’obertura al trànsit del carrer de Xile, l’augment de la neteja a la zona o posar ordre a l’espai públic, es pretén tornar a la normalitat aquesta zona de la ciutat que forma part de Badalona com la plaça de la Vila o el carrer de Mar”.

Deixa un comentari