L’alcalde de Badalona es compromet amb el Gremi de Flequers a continuar les inspeccions sanitàries per garantir que el pa que es ven a la ciutat compleixi amb la normativa | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 10/10/2012

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, s’ha compromès amb el Gremi de Flequers de la província de Barcelona a continuar amb les inspeccions sanitàries per garantir que el pa que es ven a la ciutat compleixi amb la normativa. L’alcalde ha arribat a aquest compromís després de reunir-se a l’Ajuntament amb el president del Gremi de Flequers de la província, Andreu Llargués; la secretària general, Maria Carme Pifarré; i un membre de la junta directiva, el badaloní Antoni Figuera.


L’alcalde de Badalona ha ressaltat que totes dues entitats tenen el mateix interès per aconseguir que tothom que vengui pa ho faci amb les mateixes condicions i complint la normativa. Garcia Albiol ha recordat que des del principi “el govern actua de forma contundent contra aquells locals que venen pa o altres aliments sense complir les necessàries mesures sanitàries”.


Per la seva banda, el Gremi de Flequers de la Província de Barcelona informarà a l’Ajuntament de tots aquells establiments on detecti que hi ha irregularitats i el pa no es ven en les condicions adequades.


La visita del Gremi de Flequers de la província de Barcelona a l’Ajuntament de Badalona s’emmarca en la campanya que aquesta entitat està portant a terme per dignificar el consum del pa. El Gremi està treballant ja conjuntament amb els Departaments de Consum i Sanitat de la Generalitat de Catalunya, i estan mantenint contactes amb els principals ajuntaments de la província.


El Gremi de Flequers va enviar una carta aquest estiu passat a l’alcalde de Badalona per agrair-li les actuacions dutes a terme per part de la inspecció municipal en qüestions de matèria sanitària i drets dels consumidors ja que els ajuda a lluitar contra la competència deslleial d’alguns establiments.

Deixa un comentari