Publicat el 12/04/2015

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, va destacar la importància dels esdeveniments esportius per situar Badalona en el mapa d’Espanya i del món. L’alcalde va intervenir en una sessió del programa de l’MBA Universitari en Direcció d’Entitats Esportives Alfredo Di Stéfano que organitzen la Universidad Europea de Madrid i la Escuela Universitaria del Real Madrid.
En concret, l’alcalde va participar en una taula rodona de la qual també formaven part el president d’Abertis, Salvador Alemany, i el conseller delegat de l’Euroleague Basketball, Jordi Bertomeu.
En la seva intervenció, l’alcalde va explicar l’experiència de Badalona com a ciutat que ha acollit importants esdeveniments esportius al llarg dels anys i la repercussió que tenen aquests esdeveniments a la ciutat des del punt de vista de les infraestructures, el sentiment de pertinença a la ciutat dels propis veïns i des del punt de vista econòmic, turístic i de projecció. Com a exemple, l’alcalde va citar que el proper mes de maig se celebrarà a la ciutat el campionat europeu Nike SB Euro Series i la competició internacional SLS NIKE SB Pro Open en la qual hi participaran alguns dels skaters més reconeguts a nivell mundial, i que serà retransmesa per la cadena de televisió Fox.
Xavier Garcia Albiol també va parlar del paper de l’esport a l’àmbit de l’educació com a eina de vertebració de la ciutat .

Deixa un comentari