L’alcalde de Badalona considera un èxit que el Govern de la Generalitat tingui previst en el pressupost de 2012 la construcció de dos centres educatius i d’un equipament sanitari | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 15/02/2012

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha valorat molt positivament que el document de compromís polític establert entre el Govern de la Generalitat i el Grup Parlamentari de Convergència i Unió amb el Grup Parlamentari del Partit Popular per als pressupostos de la Generalitat per a l’exercici 2012 inclogui la construcció de dos centres educatius i un equipament sanitari en aquesta ciutat.


Concretament, en l’apartat d’equipaments educatius i sanitaris, el document assenyala que el Govern es compromet a dur a terme la construcció i, si és possible, la posada en marxa de dues infraestructures educatives a Badalona: l’Escola Lola Anglada i l’Escola Bufalà II. També recull el compromís de construir el CAP Llefià de Badalona.


El Govern de la Generalitat també es compromet a elaborar i presentar un informe, abans de finalitzar el 2012, que analitzarà les necessitats i la programació d’actuacions per tal d’establir les prioritats a l’hora de portar a terme diversos equipaments educatius entre els quals es troba l’Institut Ventura Gassol. Un altre informe de les mateixes característiques però relatiu a les prioritats en l’àmbit dels equipaments sanitaris fa referència a tres centres previstos a Badalona: CAP Gorg, CAP Sant Crist i CAP La Salut.
Xavier Garcia Albiol ha recordat que les escoles Lola Anglada i Bufalà II i el CAP Llefià han estat equipaments llargament reivindicats pels badalonins i ha mostrat la seva satisfacció perquè la Generalitat situï l’Institut Ventura Gassol i els tres Centres d’Atenció Primària de Gorg, Sant Crist i La
Salut dintre del conjunt d’equipaments inclosos en un catàleg de prioritats.

Deixa un comentari