L´Ajuntamentde Premià de Mar signa un conveni amb l´empresa Activa Work, que oferirà descomptes als emprenedors | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 13/02/2012

Els emprenedors usuaris del Servei de Promoció Econòmica podran gaudir de descomptes en els serveis d’Activa Work, gràcies al conveni que avui han signat aquesta i l’Ajuntament. Activa Work té com a activitat empresarial l’anomenat “coworquing”, que consisteix en compartir unes oficines amb serveis comuns amb la finalitat d’abaratir les despeses d’implementació i funcionament de negocis i alhora facilitar el contacte entre empresaris i professionals. L´acte de signatura del conveni entre l´Ajuntament i Activa Work ha comptat amb l´assistència de l´alcalde, Miquel Buch, el regidor de Promoció Econòmica, Ibán Díaz, i la responsable d´Activa Work, Núria Pallarés.
L’empresa Activa Work oferirà als emprenedors usuaris del Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Premià de Mar les següents condicions:
-Descompte del 20% en la contractació dels mòduls de treball durant tres mesos.
-Descompte del 15% en la inscripció a cursos o activitats a les persones que es registrin a través del Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Premià de Mar.
Més informació a:
Servei de Promoció Econòmica: Antiga Fàbrica del Gas. c/Joan XXIII, 2-8. Telèfon: 93 752 91 90.
Activa Work: Plaça Dr.Ferran, 12. Telèfon: 93.754.75.96

Deixa un comentari