Publicat el 11/08/2017

El  doctor Roma va ser metge de capçalera a Vilassar de Mar des de mitjans de la dècada dels seixanta i va atendre molts veïns i veïnes de diverses generacions

Després que s’anunciés la mort del doctor Roma, l’equip de govern de Vilassar de Mar ha decidit fer-li un homenatge. Està previst que aquest acte, en memòria de l’exregidor de l’Ajuntament, se celebri en els propers mesos.

Vilassar de Mar ja s’ha acomiadat de Joan Roma. I és que aquest dimecres 9 d’agost ha tingut lloc, a l’església de Sant Joan de Vilassar de Mar, el seu funeral, on hi ha assistit els regidors Josep Solé i Esther López en representació de l’equip de govern.
Joan Roma Pujabet va morir el diumenge 6 d’agost a l’edat de 85 anys. El metge, que estava casat i tenia dos fills, va ser regidor de Convergència i Unió a l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Entre els anys 1991 i 1995 va estar al capdavant de l’àrea de Relacions i Participació Ciutadana i Brigada d’Obres i Serveis i, a partir de l’any 1995 fins a mitjans de 1999, va continuar amb la regidoria d’Obres i Serveis. Des de mitjans de 1999 i fins a mitjans de l’any 2003 va treballar com a regidor des de l’oposició.
Al poble era conegut com “el doctor Roma”, ja que va ser metge de capçalera a Vilassar de Mar des de mitjans de la dècada dels seixanta i va atendre molts veïns i veïnes de diverses generacions, des de l’ambulatori de la Seguretat Social i des de la seva consulta privada.

Deixa un comentari