L´Ajuntament signa un conveni de col·laboració amb el Club Esportiu Fondistes Vilassar de Dalt i el Club Esportiu Farra-O | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 03/04/2012

Aquest dimarts s´ha signat el conveni de col·laboració entre l´Ajuntament i els Clubs usuaris de les Pistes d´Atletisme Casida Arnaiz. El conveni cedeix la gestió als Clubs com una mesura més de contenció de la despesa municipal. Amb aquesta signatura es dóna potestat al Club Esportiu Fondistes Vilassar de Dalt per gestionar la totalitat de les instal·lacions i al Club esportiu Farra-O per utilitzar espais determinats.
A partir d´ara el club de Fondistes Vilassar de Dalt s´encarregarà de l´obertura i el tancament de les instal·lacions exteriors de les pistes d´atletisme que seguiran sent d´utilització lliure pels ciutadans. Pel que fa a la utilització de les instal·lacions interiors també estaran gestionades pel mateix club i pel club esportiu Farra-O en ocasions específiques. Durant l´acte s´ha signat el conveni i la regidora d´Esports, Imma Ninet, ha fet entrega de les claus del recinte esportiu a Francisco Matías membre del Club de Fondistes de Vilassar de Dalt.


 

Deixa un comentari