Publicat el 16/03/2020

Demana a la ciutadania que faci ús dels canals de comunicació no presencials. A més del telèfon 937974900, s’ha habilitat una altra línia d’atenció, el 671 002 501

L’Ajuntament d’Argentona informa que ha decidit restringir l’atenció ciutadana presencial per tal d’assegurar les mesures de prevenció i protecció adequades.

A partir d’aquest dilluns 16 de març i fins que es mantingui vigent la declaració de l’estat d’alarma, L’Ajuntament, a través d’un BAN signat per l’alcaldessa en funcions, Gina Sabadell, suspèn el registre presencial de l’Oficina d’Atenció Ciutadana i recorda la possibilitat de realitzar tramitació telemàtica a través de la Seu Electrònica.

L’Ajuntament insta els veïns i veïnes a fer ús dels canals telemàtics de comunicació, xarxes socials, així com el telèfon, per adreçar-se i comunicar-se amb l’Administració local. L’Ajuntament disposa del telèfon 937974900 i habilita també la línia d’atenció telefònica 671 002 501. L’horari d’atenció telefònica serà de dilluns a divendres de 8:30 del matí a 2 del migdia.

Web: www.argentona.cat
Telèfon: 937974900
Tramitació electrònica: seuelectronica.argentona.cat/catala
www.facebook.com/AjuntamentArgentona
@ajargentona

També s’ha habilitat un formulari de sol·licitud de cita prèvia per a totes aquelles persones que hagin d’adreçar-se presencialment a l’Ajuntament, en cas d’URGÈNCIA:

CITA PRÈVIA

S’informa també que l’Oficina municipal del Cros romandrà tancada fins al 27 de març.

L’Ajuntament d’Argentona agraeix la col·laboració i comprensió de la ciutadania.

 

Font: argentona.cat

Imatge: argentona.cat

Deixa un comentari