Publicat el 04/04/2021

A la campanya s’hi sumen noves accions com un vídeo promocional per activar el petit comerç i un directori empresarial en línia

Tres mesos després de la posada en marxa de la campanya “Cabrils, més del que creus”, el consistori torna a instal·lar banderoles als fanals dels carrers principals del municipi en suport al teixit comercial i de serveis de Cabrils.
A aquesta iniciativa, que ja comptava amb la participació de 38 professionals, s’hi sumen 21 més amb la voluntat de donar a conèixer els seus negocis i ampliar la variada oferta que ofereix el nostre municipi.
A aquesta acció s’hi afegeix un vídeo promocional per activar el petit comerç de la vila, un dels sectors més afectat per la crisi sanitària. En aquesta peça hi han participat els propis veïns i veïnes, explicant els diversos motius pels quals aposten pel consum local.

Paral·lelament, el consistori ha creat un ‘Directori d’Empreses i Serveis municipal en línia’ amb el doble objectiu d’oferir major visibilitat a les empreses i persones autònomes locals i facilitar als cabrilencs i cabrilenques tota la informació necessària per a contactar-hi en un sol clic:  https://www.cabrils.cat/empresa/.
Actualment el directori compta amb més d’un centenar d’empreses i serveis. Si teniu o formeu part d’una empresa ubicada Cabrils i no trobeu les vostres dades en aquest espai, podeu posar-vos en contacte amb la Regidoria d’Empresa, comerç i ocupació a empresa@cabrils.cat.

 

Deixa un comentari