L´Ajuntament prepara una exposició sobre el Masnou Alt i demana la col·laboració ciutadana | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 11/01/2012

Amb el títol “El Masnou Alt a través del temps”, la mostra vol recuperar la memòria històrica local.
Amb l´objectiu de recuperar i reconstruir una part de la història recent del municipi, l´Ajuntament prepara una exposició fotogràfica sobre l´evolució de la vila, en concret, de la zona del Masnou Alt. Per fer-la tan completa com sigui possible i per recuperar, alhora, el testimoni de les persones que han vist com es desenvolupava aquesta zona del poble, l´Ajuntament fa una crida perquè la ciutadania hi col·labori cedint fotografies relacionades amb aquesta zona i, especialment, amb el seu testimoni particular.
Amb el títol “El Masnou Alt a través del temps”, aquesta iniciativa va més enllà de la creació de l´exposició, ja que es vol donar rellevància al llegat de la gent gran del poble per, d´aquesta manera, conscienciar la població sobre la importància dels seus testimonis per a la construcció de la història del municipi. Així, amb les fotografies cedides per la ciutadania i els testimonis aconseguits, juntament amb el material de què ja disposa l´Arxiu Municipal, es vol fer un recorregut per l´evolució urbanística i social del Masnou.
A més a més, el projecte també dóna a conèixer l´Arxiu Fotogràfic com un servei destinat a la conservació i la preservació del patrimoni, però també adreçat a la població que vulgui consultar la documentació gràfica del municipi.
Les persones que vulguin col·laborar en la provisió de materials per a l´exposició amb fotografies del Masnou Alt i estiguin disposades a cedir-les per a la mostra poden portar-les fins al 16 de gener de 2012 a l´Arxiu Municipal del Masnou (c/ de Sant Francesc d´Assís, 28, tel. 93 540 15 11), els dilluns a la tarda (de 16 a 19 h) o els dimecres al matí (de 9 a 13 h).

Deixa un comentari