Publicat el 18/08/2022

L’objectiu de la visita era conèixer les possibilitats comercials i turístiques de la vila, així com estudiar les possibles oportunitats de realitzar-hi futures inversions

 

 

 

El passat dilluns va visitar Premià de Mar una delegació d’empresàries xineses de l’Associación de Amistad Unidade Mujeres Chinas de España.
La delegació va ser rebuda a l’Ajuntament pel primer tinent d’alcalde, i alcalde accidental, David Gutiérrez. En la seva visita a l’Ajuntament, el grup d’empresàries, encapçalat per la presidenta de l’associació, Jie Guan, va escoltar les explicacions de l’arquitecte municipal sobre la situació urbanística de la vila.
Posteriorment, acompanyades pel primer tinent d’alcalde, van visitar el Museu de l’Estampació i van fer un recorregut per alguns dels indrets més destacats de Premià de Mar per acabar al port, on van conèixer les instal·lacions i van visitar negocis propietat d’empresaris xinesos.
En la visita també hi van participar el director general i la directora de relacions institucionals de Tradeinchina, Eduardo Cires i Shuwei Lin, respectivament.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Premià de Mar

Deixa un comentari