L´Ajuntament organitza un taller de civisme | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 28/02/2011

Valors per conviure és el títol d´aquest taller que s´impartirà el 2 d´abril i que s´emmarca dins de la campanya +Civisme +Llavaneres
La regidoria de Participació Ciutadana organitza un taller sobre civisme subvencionat per la Diputació de Barcelona que té l´objectiu de reflexionar, identificar i promoure valors per a una convivència en comú, identificar principis i eines per fomentar una cultura cívica, i contribuir al desenvolupament de comportaments arrelats en els valors.


La dinàmica parteix de la reflexió individual dels participants a través de preguntes i propostes, el diàleg en petits grups per a posar en comú els primers resultats i contrastar amb alguns membres del grup, i diferents tècniques per a compartir el procés en plenari, i per a identificar els principals valors propis i compartits que ens permeten millorar la nostra convivència.


El taller s´impartirà el dissabte 2 d´abril de les 10.30h a les 13.30h a la Sala de Plens de l´Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres. L´assistència està limitada a 30 persones. Les peticions s´atendran per ordre d´arribada.


Si voleu participar al taller, cal que envieu la sol·licitud abans del 24 de març www.santandreudellavaneres.cat/formulari.php?id=4400

Deixa un comentari