L’Ajuntament organitza la primera cronoescalada de bicicleta de muntanya al Dipòsit de les Aigües de Badalona, el punt més alt de la ciutat | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 19/09/2012

L’Ajuntament de Badalona organitza la 1ª Cronoescalada al Dipòsit de Badalona, una contrarrellotge de bicicleta de muntanya al punt més alt de la ciutat. La cursa tindrà lloc el dissabte 29 de setembre i serà un dels actes més destacats de la Setmana de la Mobilitat.


La prova esportiva, que s’ha d’efectuar obligatòriament amb una bicicleta de muntanya, té com a objectiu arribar en el menor temps possible al punt més alt de la ciutat, el Dipòsit de les Aigües (ubicat a la zona de la Vallensana). La cursa tindrà el punt de sortida al parc de Montigalà a les 9 del matí.


La pujada en bicicleta al Dipòsit de les Aigües és una pràctica molt comuna entre els ciutadans de Badalona i dels municipis veïns. Per aquest motiu, l’Àrea de Via Pública i Mobilitat, conjuntament amb l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut, han decidit organitzar aquesta prova esportiva i incloure-la en el programa de la Setmana de la Mobilitat, que es celebrarà a Badalona del 22 al 29 de setembre.


El període d’inscripció per participar en aquesta cursa esportiva ja està obert. Tota la informació de l’activitat (horaris, circuit, reglament…) es pot consultar al següent lloc web: www.cronodipositbdn.cat. La prova comptarà amb els suport de diversos comerços de la ciutat.

Deixa un comentari