Publicat el 25/11/2022

Aquesta és una nova activitat emmarcada en la Festa del Tió d’Arenys, que començarà l’11 de desembre amb la Despertada del tió i clourà, el cap de setmana següent, fent cagar el tió

 

 

 

El Centre Cultural Calisay acull totes aquestes activitats i esdevé durant aquests dies l’espai comú que allotja el Tió i, també, on tots els infants arenyencs el poden visitar i donar-li menjar.

Enguany, el conjunt d’activitats relacionades amb aquesta festa s’incrementa amb l’entrega del primer tió als nadons arenyencs. Aquesta acció adreçada a les famílies amb nadons nascuts el 2022, es farà el diumenge, 11 de desembre, a continuació de la despertada i mentre se celebra el taller de tions, al pati del Calisay.

Les famílies amb fills i filles nascudes durant aquest any 2022 interessades a participar en aquesta iniciativa s’han inscriure, prèviament, a través d’aquest formulari. Un cop confirmada la seva inscripció se’ls enviaran les instruccions per poder recollir el seu tió durant l’acte que es farà al migdia, a continuació de la despertada, a la sala Primer d’Octubre del Centre Cultural Calisay.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Arenys de Mar

 

Deixa un comentari