Publicat el 13/09/2017

La desaparició de la paperera especial que es va instal·lar a la zona d’esbarjo de gossos ubicada a l’Ametllareda suposa un cost per a les arques municipals i el benestar col·lectiu

El consistori lamenta la recent desaparició de la paperera especial situada a la zona d’esbarjo per a gossos de l’Ametllareda, un acte associat a la falta de civisme i que genera incomoditats i molèsties als usuaris i usuàries d’aquest espai. Es tracta d’una paperera amb un dispensador de bosses i una ranura per llençar els excrements a dins del contenidor, garantint la màxima salubritat.

Amb el furt d’aquest element ubicat a la via pública, els propietaris i propietàries d’animals de companyia ara es veuen obligats a llençar les restes fisiològiques dels seus animals de companyia a les papereres habituals sense dispensadors de bosses, una situació que pot desencadenar en manca de confort. A més, el vandalisme també té una dimensió econòmica ja que actes incívics com aquest comporten sempre l’assumpció de costos per part de l’Ajuntament.

El consistori fa una crida a la col·laboració i implicació ciutadana per tal d’identificar els responsables dels actes incívics i aplicar les mesures  que l’ens consideri oportunes a les persones causants de desperfectes i destrosses a la via pública. Amb aquesta crida es pretén conscienciar sobre les conseqüències negatives que provoquen aquestes conductes i, alhora, eradicar aquestes pràctiques negligents que danyen la imatge de la vila i el benestar de la ciutadania.

 

Deixa un comentari