L´Ajuntament i la FAGEM treballaran plegats per potenciar l´ocupació al municipi | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 26/04/2011

L´Ajuntament de Llavaneres i la Federació d´Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM) signen un conveni de col·laboració per millorar la competitivitat del municipi a nivell socio-econòmic i fomentar la iniciativa privada.
El conveni signat pel l´alcalde i la presidenta de la FAGEM, Roser Moré, estableix que els dos organismes col·laboraran en iniciatives encaminades a promoure la creació de llocs de treball estables i de qualitat, així com en la definició de línies estratègiques que afavoreixin l´enfortiment i el posicionament dels diferents sectors econòmics de Llavaneres. En  aquest sentit, l´Ajuntament i la FAGEM treballaran conjuntament per potenciar i impulsar el polígon industrial del municipi amb actuacions per atraure inversors.


D´altra banda, la FAGEM col·laborarà en les actuacions adreçades als col·lectius de joves i aturats amb programes d´estades en pràctiques a empreses. A més, també difondrà les accions que es desenvolupin en l´àmbit de la Responsabilitat Social Empresarial, àmbit en el qual l´Ajuntament de Llavaneres ja fa tres anys que organitza unes jornades específiques.


Per l´alcalde de Llavaneres, la signatura d´aquets conveni és una gran oportunitat per potenciar el teixit comercial i empresarial del municipi i ha felicitat a la FAGEM per posar en marxa aquesta nova línia de col·laboració amb els ajuntaments.

Deixa un comentari