L´Ajuntament finalitza les obres d´ampliació de l´Escola Fabra | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 18/03/2011

Fa un any es posava la primera pedra i ara arriba l’hora de celebrar el final de les obres d’ampliació de l’Escola Fabra, una reivindicació històrica del municipi per resoldre el problema endèmic que patia el centre: manca d’instal·lacions adequades i l’alumnat repartit en tres edificis.
Amb l’ampliació s’incrementa la superfície construïda, que passa de 2.800 a 4.000 m2, i els espais destinats a patis amb la construcció d’una  nova pista poliesportiva i una gran porxada que uneix els edificis d’infantil i primària. A més, el centre es dota d’instal•lacions comunes que fins ara no tenia o no eren les adequades, com ara un gimnàs -que també farà les funcions de sala polivalent-, una biblioteca, un menjador i una cuina amb espai suficient i amb la dotació adequada.
A més de millorar les instal·lacions del centre, l’ampliació permetrà encabir en un sol recinte les dues línies d’infantil i primària de l’escola. Així, està previst que el proper curs puguin instal•lar-se a les aules del Bosquet els cursos de cinquè i sisè de primària que ara estan ubicats a l’Escola Fabra del poble.
Aquesta actuació ha estat possible gràcies a la decisió de l’Ajuntament de fer-se càrrec del projecte i avançar els 3,3 milions d’euros del cost de les obres. La Generalitat es va comprometre a retornar els diners al Consistori en dos anys i ja ha ingressat les quantitats acordades per a 2010.
L’Ajuntament i l’Escola Fabra convida tota la població a participar en la festa de benvinguda de l’ampliació que es farà aquest dissabte 19 de març a partir de les 11h. La festa inclou jocs gegants i l’actuació dels Timbalers del Most

Deixa un comentari