Publicat el 13/12/2020

El passat divendres va tenir lloc a l’Ajuntament una trobada entre representants del govern municipal i de la plataforma Defensem el CAP de Premià de Mar

La reunió, a la qual hi han assistit, per part de l’Ajuntament, el primer tinent d’alcalde, David Gutiérrez, i la regidora de Salut pública, Pilar Guardeño, ha servit per tenir una primera presa de contacte amb la plataforma, en la qual l’equip de govern s’ha posat a la seva disposició, tot entenent les seves reivindicacions. No obstant això, també se’ls ha explicat que l’Ajuntament no disposa de competències en aquest àmbit, atès que el CAP depèn de la Generalitat.

Alhora, els representants municipals han informat als membres de “Defensem el CAP” que ja s’està treballant en el pla Local de Salut de Premià de Mar amb l’objectiu, precisament, de millorar en els àmbits de la salut publica a la vila.

Cal recordar que les reivindicacions de la plataforma “Defensem el CAP” impliquen demanar un reforç a l’equipament basat en més recursos tècnics i humans, especialment en l’actual situació de pandèmia per la COVID-19.

 

Deixa un comentari