L´Ajuntament engega una campanya contra la venda il·legal al carrer | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 16/09/2011

La Regidoria de Promoció Econòmica ha endegat una campanya informativa amb l´objectiu d´acabar amb la venda al carrer no autoritzada. Amb aquesta iniciativa es vol recordar als ciutadans que comprar a venedors no autoritzats és il·legal i que els venedors autoritzats mostren sempre la seva acreditació legal.
La campanya ha estat elaborada amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, i la difusió es farà a través de díptics informatius i altres canals habituals. Els motius sobre els quals es fa èmfasi per posar fi a la venta al carrer no autoritzada són els següents:
  – La venda il·legal al carrer pot posar en perill la salut i la seguretat dels consumidors i usuaris. Els productes que es venen són de baixa qualitat i sense garanties oficials.
  – La majoria del gènere comercialitzat és material falsificat i pot procedir de robatoris.
  – Genera competència deslleial i provoca el tancament de comerços, empreses i locals legalment establerts i la pèrdua dels corresponents llocs de treball.
  -Comet frau contra la Hisenda Pública, ja que no genera impostos ni cotitzacions.
  – Accepta i fomenta l’explotació laboral de les persones que treballen en la venda il·legal.
  – Danya la imatge dels nostres municipis, ja que deteriora la qualitat dels seus espais públics (carrers, places, platges, passeigs…).
  – Crea inseguretat ciutadana i constitueix una infracció.

Deixa un comentari