L´Ajuntament del Masnou torna a posar en marxa la campanya -Queda´t- per Nadal | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 02/12/2011

El 6 de desembre: festiu obert
Entre el 6 i el 24 de desembre, l´Ajuntament del Masnou, amb la col·laboració de la Federació del Comerç, la Indústria i el Turisme, posa en marxa de nou la campanya comercial “Queda´t”, per fomentar el comerç local.  “Queda´t perquè hi tens els teus comerços de confiança”, “Queda´t perquè estimes el teu poble” o “Queda’t perquè hi trobaràs qualitat i varietat” són alguns dels reclams que s’utilitzaran perquè la gent es quedi a comprar al municipi.
El sorteig de la campanya serà el dimecres 4 de gener de 2012, a les 19 h.
Regals per als compradors
Mentre duri la campanya, del 6 al 24 de desembre, les persones que hi vulguin participar han de portar tres tiquets de compra de tres comerços del poble. A canvi, rebran una ecobossa (fins a exhaurir les existències) i, a més, entraran en el sorteig de deu vals de 300 euros per gastar als establiments comercials del Masnou.
El regidor de Promoció Econòmica, Quim Fàbregas (ERC-AM), ha valorat que “l’any passat la campanya va tenir una acceptació molt bona i una valoració positiva per part dels comerciants. Per aquesta raó hem decidit repetir-la”.


Punts d´informació
L´ecobossa es podrà recollir en diversos punts d´informació. Els llocs i les dates on s´ubicaran durant la campanya són els següents:
Punts fixos:
 Edifici Centre (carrer d’Itàlia, 50), de dilluns a dissabte, matí i tarda.
• Federació de Comerç (plaça de Catalunya, 2), de dilluns a divendres, de 9 a 13 h.
Punt mòbil:
• Fira de Santa Llúcia (pati del Casino), del 6 al 8 de desembre.
• De dilluns a dissabte, matí i tarda:
– Del 12 al 17 de desembre, a la plaça de Ramón y Cajal.
– Del 19 al 24 de desembre, a la plaça d’Ocata.

Deixa un comentari