Publicat el 23/07/2021

Ubicat entre els passos soterrats dels carrers de Brasil i de Mare de Déu de Núria. La mesura permetrà facilitar l’accés a la platja des del passeig marítim

La mesura s’ha pres davant de la demora per part de la Direcció General de Costes i Mar del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, òrgan el qual és el titular de les competències i a qui se li remetrà la factura, després de les diverses  peticions del consistori per tal d’arreglar la passarel·la d’accés que va quedar afectada a causa del temporal que va malmetre gran part del passeig marítim el passat 2020.

El treball l’ha executat l’empresa Manufacturas de plástico reforzado S.L. i ha tingut un cost de 6.885,25 euros (IVA inclòs) i està fet de fibra de plàstic reforçat.

Des de la regidoria de Transició Ecològica i Desenvolupament Sostenible es va remetre un informe de danys a l’organisme marítim per tal d’informar de la problemàtica i amb la intenció de que fessin les reparacions pertinents però, després d’un temps d’espera, l’ajuntament ha decidit aplicar aquesta col·locació.

Deixa un comentari