L´Ajuntament de Vilassar de Mar anima als comerciants a obrir durant els festius autoritzats | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 29/11/2011

L´Ajuntament de Vilassar de Mar vol dinamitzar el comerç local durant la campanya de Nadal i aprofitant que la Generalitat autoritza l’obertura de les botigues en els dies festius 6, 8, 11 i 18 de desembre, posa en marxa una campanya per tal que les botigues surtin al carrer durant aquests dies.
L´objectiu és animar els comerços a obrir durant aquestes dates i que aquesta obertura sigui visible, per tal que els vilassarencs no marxin fora a fer les compres nadalenques.
Com participar
La campanya està oberta a tots els establiments comercials de la població i no comporta cap pagament de taxa d´ocupació de via pública. Per participar-hi només cal fer la sol·licitud a l´Ajuntament mitjançant una instància.
L´ocupació del carrer s’haurà de fer davant la botiga, a la vorera davant l´establiment. En carrers o places en els quals l´amplada de la vorera no permeti situar la parada i deixar un pas lliure de 1,5 metres, els serveis tècnics municipals indicaran quin és l´espai on ubicar la parada. La Policia Local disposarà del llistat de botigues que participen en la campanya i vetllarà pel seu correcte funcionament.

Deixa un comentari