L´Ajuntament de Vilassar de Dalt signa un conveni de col·laboració amb Illa Fantasia | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 03/04/2012

L’Ajuntament de Vilassar de Dalt ha signat  un conveni de col·laboració amb Illa Fantasia per tal de treballar conjuntament per la promoció dels actes i esdeveniments tant del municipi com del parc aquàtic.
El conveni signat contempla diversos punts de col·laboració entre l’Ajuntament i l’Illa Fantasia que tenen a veure amb la promoció de la setmana medieval que tindrà lloc al municipi del 2 al 8 de juliol i durant la qual s’oferirà un servei de visites guiades al Castell. En aquest sentit  es podrà completar la ruta amb una entrada amb descompte  al parc aquàtic. En aquesta mateixa línia, Illa Fantasia finançarà la publicitat conjunta dels actes que es programen per a aquesta setmana.
D’altra banda, el conveni també defineix la col·laboració del parc aquàtic amb la borsa de treball de l’Ajuntament que facilitarà currículums dels demandants de feina del municipi per tal que puguin ser seleccionats per Illa Fantasia.
 

Deixa un comentari