L´Ajuntament de Vilassar de Dalt s´estrena a Twitter | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 12/09/2011

L´Ajuntament de Vilassar de Dalt continua el seu camí en la comunicació 2.0 engegant la pàgina de Twitter @vilassardedalt, per seguir l´última hora de l´actualitat vilassarenca.


Tot just uns mesos després d´iniciar la presència a Facebook, l´Ajuntament de la Vila engega ara la pàgina de Twitter @vilassardedalt. A través d´aquest nou canal l´Àrea de Comunicació del consistori busca apropar tota l´actualitat municipal als ciutadans més afins a les noves tecnologies i facilitar l´accés a tota la informació que genera la vila. La xarxa social permetrà una comunicació més directa amb els usuaris així com una nova manera de seguir l´actualitat i els esdeveniments de Vilassar de Dalt.
Des del compte @vilassardedalt també hi ha l´opció de seguir la llista @vilassardedalt/vilassar_de_dalt on s´hi inclouran tots els vilassarencs i vilassarenques amb presència a Twitter.
Per altra banda, l´Àrea de Comunicació també ha creat la pàgina @VilassardD_RT des d´on es poden seguir tots els twits que parlen sobre el poble.


 

Deixa un comentari