L´Ajuntament de Vilassar de Dalt impulsa un nou projecte de voluntariat | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 04/12/2012

El passat 30 de novembre es va presentar el projecte Voluntariat per Vilassar. Una iniciativa impulsada per l´Ajuntament arran de les demandes de veïns i veïnes del municipi amb dificultats per tirar endavant la seva vida quotidiana. La crisi econòmica ha fet augmentar les dificultats econòmiques, però també està incidint en els recursos emocionals i afectius de moltes persones. És per aquest motiu, que de l´Àrea de Serveis Socials s´ha engegat aquest projecte que vol  Incrementar el benestar dels vilassarencs i vilassarenques promovent accions de solidaritat i col·laboració entre els veïns i veïnes a través del voluntariat
L’objectiu d’aquest projecte és, principalment, el de promoure el voluntariat entre els veïns i veïnes de Vilassar a través d’accions diverses com la creació del Banc dels aliments, el Banc del temps, el Banc dels recursos, acompanyaments a persones que viuen soles, etc. En definitiva, es tracta de fomentar els intercanvis de coneixements, de temps, d´habilitats o d’objectes per tal de fer front desinteressadament a les dificultats econòmiques i socials que moltes persones pateixen a Vilassar de Dalt.     
Per tirar endavant el projecte, es va fer una reunió incial amb persones vinculades a entitats i associacions que ja estan treballant en l´àmbit del voluntariat i la solidaritat.
D´aquesta primera trobada n´ha sortit un grup impulsor que ja ha començat a treballar per conduir les primeres accions.
Tothom que hi estigui interessat en participar-hi pot omplir la fitxa d´adhesió i portar-la al Casal Piferrer (C/ Mestra Viladrosa, 44) o trucar al 93 753 97 90.
Fitxa d’adhesió:
http://www.vilassardedalt.org/ARXIUS/2012/Documents/fitxa_adhesio.pdf

Deixa un comentari