Publicat el 29/06/2021

Des de principis d’any, l’Ajuntament està treballant en la millora de l’espai públic amb l’objectiu de fomentar el passeig i l’estança a l’aire lliure en entorns saludables i renovats

Darrerament han finalitzat nous treballs que se sumen als de la primera fase:

Zona verda La Cisa: Espai lliure que incorpora més de 60 arbres al sòl urbà municipal. S’hi han instal·lat bancs en punts singulars com al mirador de la Cisa o sota l’ombra del gran garrofer de l’Avinguda Comtal.

Parc de Can Rafart: S’ha recuperat un antic llac proper a l’era i s’ha convertit en una zona d’estada enjardinada, a l’ombra dels pins. Ha calgut desplaçar la font i s’hi han instal·lat bancs.

Reparació voreres: han finalitzat les obres de reparacions de voreres  que resolen els punts més conflictius del poble en aquest aspecte. Els trams de voreres reparats provenen de les incidències que han comunicat els veïns i veïnes a través de l’Attend (https://vilassar.cat/ajuntament-seu-electronica/serveis-a-la-ciutadania/623-incidencies-a-la-via-publica/), l’aplicació per comunicar incidències, i dels punts detectats pel personal de Serveis Tècnics. Es preveu continuar amb aquestes actuacions.

Plantació d’arbrat al parc Can Banús amb la col·laboració dels nens i nenes de La Immaculada. Aquesta va ser una activitat escolar dirigida pel tècnic de Medi Ambient.

Plantació d’una magnòlia al jardinet de Sant Jordi, oferta per un grup d’amics del poble.

Camí de Mataró: s’ha ampliat una vorera amb sauló i s’han substituït els antics bancs -excessivament baixos- per uns de nous que donen una major comoditat a les persones que hi caminen diàriament.

Als escocells dels arbres a l’entorn de l’escola Francesc Macià s’hi han plantat plantes florides per fer més agradable el trajecte fins l’escola i conscienciar infants i adults de la importància de preservar la natura.

Han finalitzat els treballs de reurbanització de l’entorn Can Ribot. S’han ampliat i s’han fet accessibles les voreres als trams de Riera Salvet i Vidal i Barraquer, inclosa la formació de guals adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

 

Deixa un comentari