Publicat el 20/12/2022

A través de l’empresa municipal “Vilassar de Dalt Aigües EPEL– ViDA”, l’Ajuntament ha apostat per la remunicipalització del servei d’abastament d’aigua i clavegueram

 

 

 

L’objectiu de la remunicipalitzacio de lagestió de l’aigua es la de millorar-ne la prestació, exercir-ne un millor control econòmic i facilitar l’adopció de pràctiques més respectuoses amb el medi ambient. L’inici de la prestació directa del servei es farà efectiu a partir de l’1 de gener de 2023.

El canvi de gestió del servei d’abastament d’aigua del municipi es va aprovar definitivament  a la sessió plenària extraordinària del 17 de març de 2022 amb els vots a favor de tots els grups municipals, a excepció del vot en contra del regidor no adscrit. Des d’aquell moment, l’Ajuntament va iniciar un procés per poder fer efectiu el traspàs de gestió que des de fa 50 anys va càrrec d’AGBAR, abans SOREA.
Finalment, la gestió directa es farà efectiva el proper 1 de gener a través de l’empresa municipal de nova creació Vilassar de Dalt Aigües-ViDA. Aquesta entitat pública empresarial té com a objectiu gestionar la prestació del servei integral d’aigua i clavegueram, la direcció  estratègica, l’avaluació dels resultats de l’activitat i el seu control d’eficiència. En aquest sentit, es vol oferir un servei eficient, de proximitat i de qualitat que vetlli pels interessos de tota la ciutadania.

A partir de l’1 de gener, ViDA formarà part del conjunt dels ens municipals dependents de l’Ajuntament i estarà adscrita a la Regidoria de Serveis. L’atenció als usuaris/usuàries de ViDA es podrà fer presencialment a les oficines, telemàticament a través del portal virtual i també per correu electrònic i per telèfon.
Dades de contacte:

Adreça d’oficines: Riera de Targa 49, local A, 1er pis (Mercat Municipal – Sorli Can Robinat), Vilassar de Dalt).

Horari d’atenció al públic a les oficines (no cal demanar cita prèvia):

  • De dilluns a divendres, de 09.30 h a 13.00 h
  • Dijous tarda, de 16.30 h a 18.30 h
  • Telèfon d’atenció (en horari d’oficines): 93 826 74 30
  • Telèfon d’avaries i urgències: 668 84 70 40
  • Web: aiguesvida.cat
  • Mail de contacte: administracio@aiguesvida.cat

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Vilassar de Dalt

Deixa un comentari