Publicat el 29/07/2016

L´alcalde de Teià, Andreu Bosch, en representació de l´Ajuntament, i la propietat del terreny que ocupa el pàrquing a l´aire lliure del torrent de can Barrera han arribat a un acord per prorrogar-ne dos anys més la cessió amb els mateixos usos. 

Es tracta d´un solar de 1.400 metres quadrats de superfície destinat a aparcament públic des de
l´any 2007. Aleshores es va condicionar l´espai i s´hi van instal·lar un parell de columnes de llum per garantir la il·luminació durant la nit.

En aquell moment, les dues parts van subscriure un conveni que havia de “cobrir les necessitats d´aparcament públic durant l´execució de les obres de construcció del consultori mèdic i dels habitatges assistits per a la gent gran de la Cooperativa”. Tot i que inicialment la vigència de la cessió d´ús es va establir per a dos anys, l´acord s´ha anat prorrogant de forma tàcita fins a l´actualitat.

Ara, però, les dues parts han volgut regularitzar la situació i fixar-la per escrit en un nou document, que preveu una compensació econòmica en el rebut de l´IBI meritat per la propietat des de l´any 2011. En el text, l´Ajuntament es declara “interessat a continuar disposant del mateix terreny per cobrir necessitats de noves zones d´aparcament en el centre de la població mentre es gestiona una solució definitiva a través del nou Pla d´Ordenació Urbanística Municipal (POUM)”. Efectivament, aquest sòl està pendent de desenvolupament a través de sengles polígons d´actuació urbanística previstos en el POUM, amb els noms de PAU 6 i 7.

Deixa un comentari