L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt embelleix els accessos al municipi | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 16/03/2019

El consistori de  Sant Vicenç de Montalt, a través de la Regidoria d’Obres i Serveis, ha iniciat aquesta setmana les feines d’adequació de l’interior de la rotonda situada a la N II, a l’alçada del passeig dels Pins

El projecte que contempla la instal·lació del nom de la població, format per lletres d’1,5 m, i l’skyline del poble, s’emmarca dins d’un pla d’actuació que pretén transformar la imatge dels principals accessos a Sant Vicenç amb la incorporació de símbols del municipi que els dignifiquin.

Aquesta actuació se suma a les que s’han portat a terme en les darreres setmanes a la rotonda de Can Muntaner i a l’entrada de la N II.

En concret, a la rotonda de Can Muntaner, situada a la sortida de l’autopista C 32 s’han instal·lat les lletres SVM(Sant Vicenç de Montalt) de grans dimensions (1,5 m), fetes amb fibra i acabat de granit, i un escut del municipi de 2×2 metres d’estil modernista acabat amb trencadís de porcellanes.

També s’han instal·lat les lletres gegants SVM a l’entrada al municipi des de la N-II, concretament a l’entrada de la Ctra. de Sant Vicenç.

Deixa un comentari