Publicat el 23/01/2015

El consistori santvicentí continua potenciant la formació per a adults, organitzant un nou curs de formació per a l´ocupació destinat prioritàriament a joves entre 16 i 25 anys a l´atur i que no estiguin estudiant, tot i que també hi podran accedir persones d’altres col·lectius.
Com informen des de l’Ajuntament, “el sector de l’hostaleria requereix personal qualificat i segueix generant llocs de treball al municipi i a la comarca, sobretot durant la temporada estiuenca, per aquest motiu la proposta formativa consisteix en un curs d’auxiliar de cambrer/a amb una durada de 120h que coordinaran l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i el Gremi d’Hostaleria de Mataró i el Maresme”.
Precisament, aquest curs s’impartirà del 2 al 30 de març a l’Escola de Restauració i Cambreria de Mataró i és totalment gratuït per a les persones empadronades al municipi. Els inscrits que siguin, però, d’altres municipis, hauran d’abonar 200 euros per la formació.
Pel que fa a les inscripcions romandran obertes fins al 20 de febrer
D’altra banda, les persones que finalitzin amb èxit el curs, de places limitades, passaran a formar part tant de la Borsa Local d’Ocupació, que gestiona el Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament Sant Vicenç de Montalt, com de la Borsa de treball del Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i El Maresme que compta amb més de 300 agremiats que poden necessitar els seus serveis.

Deixa un comentari