Publicat el 31/08/2021

La Diada enguany es realitzarà amb les mesures per garantir la seguretat i minimitzar el contacte entre persones

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt celebrarà el dissabte  11 de setembre, a les 11 h al carrer Xaloc, davant el monòlit de l’Onze de Setembre,  l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya. Ho farà amb una diferència significativa respecte anys anteriors, ja que a causa de la Covid-19, caldrà reservar entrada per poder assistir a l’acte.
La celebració de la Diada comptarà amb la participació de l’alcalde, Víctor Llasera, i de regidors i regidores de la corporació. L’acte s’iniciarà amb l’entrada dels gegants, que romandran estàtics durant tota la celebració. Posteriorment arribarà el torn del parlament de l’alcalde i l’ofrena floral de les entitats del municipi. Finalment, la música de l’Orfeó Parroquial El Delme (pendent de confirmació) i una audició de sardanes posaran punt final a l’acte institucional de la Diada Nacional.

RESERVA D’ENTRADES PER ASSISTIR A L’ACTE
A causa de l’actual situació sanitària, el consistori ha adoptat diverses mesures de prevenció per tal d’evitar el risc de contagi. Així doncs, l’accés al carrer Xaloc estarà delimitat amb tanques i l’aforament màxim es limitarà a 120 persones, que hauran d’estar assegudes.
Les reserves per accedir a l’acte es podran fer fins al dimecres 8 de setembre, emplenant aquest FORMULARI.

INSCRIPCIONS PER PARTICIPAR A L’OFRENA FLORAL
A més de la reserva personal, les entitats, associacions, col·lectius, partits polítics i centres educatius que vulguin participar a l’ofrena floral, caldrà que emplenin aquest FORMULARI.

 

Deixa un comentari