Publicat el 30/11/2018

El passat 27 de novembre es va signar en un acte públic a l’Ajuntament de Barcelona el contracte mitjançant el qual els Ajuntaments de Premià de Mar, Barcelona, Gavà, Girona, Granollers, Mataró i Terrassa s’uneixen per a adquirir el Sistema Integral de Contractació Pública Electrònica (SICE), una plataforma electrònica única de contractació

L’adquisició conjunta d’una plataforma de contractació electrònica permetrà simplificar i agilitar tràmits, reduir burocràcia i augmentar la transparència en les licitacions i concursos públics. D’altra banda, la contractació pública electrònica facilitarà limitar la contractació directa, fer un seguiment rigorós de la contractació i facilitarà, així mateix, la participació de les PIMES locals en licitacions de menys quantia econòmica.

Més enllà de l’oferta econòmica, el nou sistema electrònic permetrà als ajuntaments exigir a les empreses licitadores el compliment de criteris de responsabilitat mínims en matèria social, ambiental i d’innovació.

L’adjudicació del nou Sistema Integral de Contractació Pública Electrònica (SICE) té un pressupost total de 3.027.696,31 € (IVA inclòs).

En la signatura del contracte de la plataforma van ser-hi presents el primer tinent d´alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello; l’alcalde de Mataró, David Bote; l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral; l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega; l’alcalde de Premià de Mar, Miguel Àngel Méndez; el regidor de l’Ajuntament de Girona, Narcís Sastre i el tinent d’alcalde de l’àmbit de Nova governança i economia de l’Ajuntament de Gavà, Jordi Tort.

Deixa un comentari