Publicat el 31/07/2019

Fins al 15 d’agost es poden fer inscripcions per al concurs, i abans del 30 d’agost de 2019 es comunicarà quins grups actuaran

Qui pot participar? Tots aquells grups amb temes propis, independentment del seu lloc de residència, que siguin amateurs, que encara no tinguin un contracte discogràfic, de qualsevol estil i gènere musical.
Què cal presentar? · El full d’inscripció del concurs que trobareu al web: www.premiademar.cat/joventut. · El rider tècnic del grup. · Un enllaç on escoltar temes o vídeos del grup, en un dels següents llocs web: youtube, google drive o dropbox. · Qualsevol material o informació complementària que el grup consideri adient.
D’entre tots els presentats se seleccionaran 10 grups que competiran a les semifinals que se celebraran  els dies 27 i 28 de setembre. La final es farà el dia 28 al vespre a l’Espai l’Amistat.

El premi per al grup guanyador serà una actuació remunerada amb 726 € a Premià de Mar, el 2n premi serà de 350 € i el tercer de 250 €. Finalment, també hi haurà un premi popular que consistirà en un concert al bar Panoràmic de Montgat. Aquest premi sortirà dels vots del públic, que es recolliran a través dels comerços, que apadrinaran els grups, i de les xarxes socials.
Més informació: tel: 93 752 99 90 o per correu electrònic a joventut@premiademar.cat

El jurat estarà format pel Carles Chacón, del grup premianenc Coriolà; el cantant Delafé; la membre de l’Academia OT 2017 Laura Andrés; el director i dramaturg Martí Torras; i la directora del Taller de Música de Premià,  Maite Vernet.
Bases del concurs: https://premiademar.cat/ARXIUS/documents/noindex/bases/2019/Bases_concurs_de_musica_Delayta_ns_2019.pdf
Més informació i inscripcions:  https://premiademar.cat/document.php?id=15773

 

 

Deixa un comentari