Publicat el 07/05/2018

El dijous 10 de maig a les 19.30 h es farà una reunió informativa sobre el Casal a la Sala de Plens

Per segon any consecutiu l’Ajuntament organitza el Casal Municipal d’Estiu adreçat a nens des de P3 fins a 2n d’ESO. El Casal, que es durà a terme a les instal•lacions de l’Escola Montserrat, es farà per setmanes des del 25 de juny fins al 10 de setembre amb opcions d’acollida de matí, migdia i tarda, de matí i tarda, només de matí i menjador.

El casal es dividirà en dos àmbits atenent a l’edat dels participants. Així els més petits, alumnes d’entre P3 i 3r de Primària, sota el nom genèric de “Willou i la maleta carregada de records” faran activitats com sortides a l’entorn, tallers o gimcanes entre d’altres. Els més grans, des de 4t de Primària fins a 2n d’ESO, faran les seves activitats dins de l’àmbit anomenat “Art i esport a l’antiga Grècia”.
Reunió informativa:
El dia 10 de maig a les 19.00 h i en el mateix recinte, concretament a la Sala de Plens, es farà una reunió informativa adreçada a les famílies interessades

Inscripcions:
Les inscripcions es podran fer de manera presencial del 14 al 16 de maig de 9 del matí a 2 del migdia a les Naus de l’Antiga Fàbrica del Gas.
També es poden fer també a través de l’adreça electrònica:  premia.casalsanncon@gmail.comfins al dia 25 de maig.
Informació de preus i full d’inscripció al Casal Municipal d’Estiu: http://www.premiademar.cat/ARXIUS/NOTES_de_PREMSA/Preus_i_formulari_d_inscripcio_Casal_Municipal_d_Estiu.pdf

 

Deixa un comentari