L´Ajuntament de Premià de Mar demana una reunió amb la direcció d´Adif per traslladar-li les queixes dels usuaris sobre la nova estació | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 10/11/2012

Després que les constants reclamacions que l´Ajuntament ha fet a Adif sobre les obres de l´estació de RENFE de Premià de Mar no hagin donat cap resultat, així com tampoc les reiterades queixes per part dels usuaris, s´ha demanat  una reunió amb la direcció d´Adif per mirar de trobar una solució a aquesta situació.
Cal recordar que el projecte inicial sobre la nova estació que Adif va presentar en el seu moment es va modificar per part de l´empresa pública sense que l´Ajuntament en tingués coneixement. Com a conseqüència, les obres que s´han fet a l´estació provoquen que els usuaris hagin de fer un llarg i enrevessat circuit de dubtosa seguretat per dins de l´estació cada vegada que utilitzen el tren. Al mateix temps, no s´ha substituït l´ascensor, que continua tenint unes dimensions i una estructura que impedeixen que determinades cadires de rodes el puguin utilitzar.
L´Ajuntament ha demanat a Adif en reiterades ocasions una solució a tots aquests problemes, alhora que s´ha ofert a col”laborar-hi econòmicament si convé per intentar agilitzar-ho, però la resposta ha estat sempre negativa.
Finalment, s´ha optat per demanar formalment una reunió entre l´alcalde, Miquel Buch, i la direcció d´Adif amb l´objectiu d´intentar que d´una vegada per totes Adif escolti les queixes dels usuaris i hi posi solució.

Deixa un comentari