Publicat el 03/08/2014

Després d’analitzar els fets dels darrers dies arran la confessió de l’expresident de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol, l’equip de govern ha decidit convocar la Comissió de Valoració dels Honors i Distincions.
L’esmentada Comissió és la que analitzarà els fets ocorreguts i emetrà un dictamen sobre què fer, si mantenir el títol de Fill Adoptiu, plaça Jordi Pujol i Soley i l’estàtua commemorativa o no. Posteriorment, l’assumpte es portarà a Ple, que és l’òrgan que ha de decidir si mantenir o suprimir els honors atorgats, per majoria absoluta.
Cal recordar que l’atorgament dels honors i les distincions de l’Ajuntament de Premià de Dalt el regula el Reglament Municipal d’Honors i Distincions, aprovat pel Ple de la Corporació el 10 de juny de 2013.
Jordi Pujol i Soley va ser nomenat Fill Adoptiu de Premià de Dalt l’any 1997. L’any 2005 el govern format per PSC,ERC, PP, ICV-EuiA, i Acció Ciutadana va decidir dedicar-li una plaça i una escultura, inaugurada l’any 2011, a la zona de can Verboom

Deixa un comentari