Publicat el 08/06/2015

El Servei Municipal d´Ocupació i Promoció Econòmica organitza la 1a Jornada d´Ocupació, adreçada a persones majors de 45 anys que es troben en recerca de feina. De 9 a 13 hores, a la sala de plens de l´Ajuntament de Premià de Dalt diversos professionals oferiran suport i recursos pràctics per promoure l´ocupabilitat.
Concretament, s´ha programat una taula rodona sota el títol “L´experiència professional com a marca professional”, amb el director de Comunicació de La Fageda, Albert Riera; els membres de l´associció Wise People de Sant Cugat del Vallès, Lluïsa Espín i Conxi Romera; i el gerent de Marketeasing, assessor en gestió d´empreses en els valors ètics de l´Economia del Bé comú, Andreu Pérez.
A banda, hi haurà una sessió formativa “45 anys acumulant coneixements i capacitats”, a càrrec de l´assessora en Inserció Laboral i en gestió per competències en les organitzacions empresarials, Marta Colomé.  I una conferència “Treballa la teva xarxa de contactes! Un clar valor afegit a la teva recerca de feina” a càrrec de l´experta en networking professional i les noves eines digitals del web 2.0, Rosaura Alastruey.


Jornada d´Ocupació per a persones majors de 45 anys:
http://www.premiadedalt.cat/ARXIUS/2015/SMOPE/OCUPACIO/I_Jornadesatur45_A4.pdf

Deixa un comentari