L´Ajuntament de Premià de Dalt i el Consell Comarcal organitzen un curs de coneixement de l´entorn | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 15/06/2012

A través del Servei d´Acollida Itinerant del Consell Comarcal del Maresme, l’Ajuntament organitza un curs de coneixement de l´entorn durant els mesos de juliol i agost al Centre de Formació Permanent, de 20 hores de durada.


Aquest curs té per objectiu promoure l´autonomia dels/de les ciutadans/es que resideixen a Premià de Dalt, així com promoure la seva implicació a la vida municipal. S´adreça a aquelles persones que fa poc que han arribat al municipi i a aquelles que, tot i portar-hi un temps, pot ser-los útil realitzar aquest curs.


Tot i que actualment ja hi ha 16 persones derivades per part de Serveis Socials, s’ha optat per obrir el grup a altres ciutadans/es interessats/des, en funció de si sorgeixen places lliures.
Les persones interessades en el curs, han de posar-se en contacte amb el Servei d’Acollida ja sigui per correu electrònic o bé presencialment (plaça Mil·lenari, 2).
A les persones que assisteixin a un 80% de les sessions, se´ls lliurarà una acreditació d´assistència.

Deixa un comentari