Publicat el 17/06/2021

També s’estan finalitzant aquests dies les obres de renovació del paviment de la part central de la plaça de Santa Anna i La Rambla

L’Ajuntament té previst començar el 28 de juny els treballs de reparació del paviment que està malmès al tram de La Riera entre els carrers de Sant Josep i d’Argentona. Les obres consistiran en la substitució de les peces de pedra natural que, amb el pas del temps i l’ús, s’han trencat o estan en mal estat, utilitzant el mateix material.
Es preveu que els treballs durin dues setmanes en total i es faran en dos trams per no afectar tota l’extensió a la vegada. Així, la setmana del 28 de juny al 4 de juliol es repararà el paviment del tram de La Riera entre el carrer de Sant Josep i el carrer Nou. A continuació, del 5 al 12 de juliol, les obres afectaran al tram entre el carrer Nou i el carrer d’Argentona.
De manera simultània, l’Ajuntament executarà els acabats i treballs finals de la renovació del paviment al tram central de la plaça de Santa Anna i La Rambla. Aquestes obres es van adjudicar per 272.397,85 € (IVA inclòs), pressupost al qual cal sumar els 49.429,86 € invertits per Aigües de Mataró en la renovació de la xarxa d’abastament de La Rambla entre els carrers de Montserrat i de Santa Marta.
Afectacions a La Riera
L’inici de les obres a La Riera provocarà afectacions a la mobilitat dels vehicles en aquesta artèria comercial. Durant les obres els vials laterals de La Riera no estaran afectats i, per tant, es garanteix la circulació dels vianants.

Setmana del 28 de juny al 4 de juliol

Quedarà tallat el tram de la Riera entre el carrer de Sant Josep i el carrer Nou. Els vehicles que vinguin del carrer de Sant Josep hauran de continuar la marxa Riera avall o cap a El Carreró, mentre que des del carrer Nou hauran de seguir circulant Riera amunt.
La sortida de vehicles del pàrquing de La Riera es farà pel carrer d’en Moles o Riera avall en funció de com avancin els treballs.

Setmana del 5 al 12 de juliol
Quedarà tallat el tram de la Riera entre el carrer Nou i el carrer d’Argentona. Els vehicles que circulin des del carrer de Sant Josep, el carrer Nou o que surtin del pàrquing hauran de continuar la marxa Riera avall o cap a El Carreró.

Properament també està previst instal·lar 73 jardineres entre la plaça de Santa Anna i el tram de La Riera des de Santa Anna fins a la Presó per afegir verd a aquest eix neuràlgic de la ciutat.

Totes aquestes actuacions s’emmarquen en el Pla d’Impuls al Centre, amb l’objectiu fonamental de recuperar espai públic per a l’ús dels vianants i la dinamització comercial.

 

Deixa un comentari