Publicat el 12/03/2021

L’ampliació resoldrà provisionalment les necessitats d’espai d’aquest Casal dotant-lo d’una sala diàfana, però l’Ajuntament treballa per trobar una solució definitiva per traslladar tot l’equipament a una nova ubicació

El projecte preveu instal·lar de forma provisional al recinte de Can Marfà un edifici modular. Se situarà a la cruïlla del Camí Ral amb el carrer de Jordi Joan, i tindrà una superfície útil total de 130,48 m2.
L’ampliació dotarà el Casal d’una sala diàfana per acollir activitats (109 m2 de superfície útil), dos lavabos accessibles des de l’exterior i un petit magatzem. L’espai tindrà l’aïllament acústic i tèrmic necessari, i un revestiment exterior que adequarà l’aparença de l’edifici modular a l’entorn on estarà ubicat.
Els treballs també contemplen modificar, sanejar, refer parcialment i pintar el mur del carrer de Jordi Joan, que té interès històric ja que formava part de la façana del nucli fabril de Can Marfà.

El projecte, que té un pressupost de 322.864,03 € (IVA inclòs) i un termini d’execució de 6 mesos, ha estat aprovat inicialment i es troba en exposició pública fins al 21 d’abril. Prèviament es va presentar al Consell Municipal del Patrimoni Arquitectònic i Ambiental de Mataró i a la Comissió Informativa de Qualitat Urbana: Sostenibilitat i Espais Públics.
El Casal Municipal de la Gent Gran de l’Havana dona servei a unes 600 persones usuàries d’activitats per a la gent gran al barri, xifra que creix cada any. L’equipament comparteix ara amb l’Associació de Veïns de l’Havana i Rodalies dos espais de 87,60 i 69,76 m2.
L’Ajuntament té previst des de fa anys traslladar aquest Casal a una nova ubicació, però fins que no es pugui disposar del local adient per allotjar aquest ús s’ha optat per l’ampliació com a solució provisional.

Deixa un comentari