Publicat el 21/07/2021

El prostíbul funcionava de forma il·legal al carrer de Josep Abril malgrat s’havia notificat a la propietat en diferents ocasions que havia de suspendre l’activitat

L’actuació s’ha dut a terme avui per part dels serveis de Llicències i Policia Local. Tècnics del Servei de Llicències de l’Ajuntament acompanyats de la Policia Local han precintat els diferents accessos a la planta pis d’una nau industrial situada al carrer de Josep Abril, on estava en funcionament una activitat de naturalesa sexual.

L’establiment no disposava de la llicència municipal vigent i l’activitat no és legalitzable. Prèviament al decret de precinte i tancament de l’activitat, de data 16 de juliol, l’Ajuntament havia notificat en comunicacions anteriors a la titular de l’activitat que havia de procedir a la suspensió de la mateixa per la manca de permisos.
En el moment del precinte l’activitat estava en funcionament i hi havia quatre treballadores i una responsable del negoci. S’han precintat set accessos a l’establiment.

Deixa un comentari