Publicat el 17/11/2021

És una iniciativa sorgida de la Taula de Reconstrucció Social i Econòmica de Mataró que vol ajudar a les empreses de la ciutat a implantar o millorar les seves polítiques en alguns d’aquests tres eixos

L’Ajuntament  i la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM) han impulsat el Projecte per a la Reactivació Empresarial postcovid, un projecte que té com a objectiu ajudar a les empreses de la ciutat a implantar o millorar les seves polítiques en tres eixos d’actuació: sostenibilitat i eficiència energètica, igualtat de gènere,  i diversitat i digitalització. L’Ajuntament financia aquesta acció a través d’un contracte amb Punt FAGEM, per valor de 15.000 euros.

El projecte, que neix de la mà de la Taula de Reconstrucció Social i Econòmica de Mataró, és multisectorial i està dirigit a totes les empreses de la ciutat, independentment de la seva mida i sector.
La participació en el projecte és gratuïta i tècnics de la FAGEM s’encarregaran de realitzar un tractament personalitzat per a cada empresa.
En primer lloc es realitzarà un qüestionari, posteriorment es farà una visita a les empreses i finalment hi haurà un servei d’assessorament que es realitzarà en dues fases. La primera consistirà en una diagnosi que anirà acompanyada d’un informe detallat que reflectirà la situació de cada empresa en cadascun dels eixos mentre que en la segona fase es proposaran una sèrie de mesures concretes, quantificables i mesurables per a la millora dels eixos que correspongui. El projecte estarà obert fins el 31 de desembre. Totes les empreses de Mataró que vulguin participar han de contactar amb la FAGEM.

Redacció
Imatge: La presidenta de la FAGEM, Roser Moré, i el regidor d’Empresa i Ocupació, Sergi Morales
Font: Ajuntament del Masnou

Deixa un comentari