Publicat el 11/11/2021

Des del 2012, el projecte ha assolit 105 casos de “reempreses d’èxit”

El TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró van ser premiats ahir al saló dedicat a l’emprenedoria Biz Barcelona per la Diputació de Barcelona com uns dels centres locals de Reempresa més actius a les comarques barcelonines. És un premi que es repeteix des de fa cinc anys, quan es va encetar la iniciativa dels premis Reempresa.

Reempresa és  una iniciativa de la patronal Cecot amb el suport de la Diputació de Barcelona. El Regidor d’Ocupació i Empresa i segon tinent d’alcalde de l’ajuntament de Mataró, Sergi Morales va ser l’encarregat de rebre el reconeixement.
Des de la posada en marxa el 2012, el centre de Reempresa al TecnoCampus ha assolit 105 casos de “reempreses d’èxit” (cessions o traspassos de negocis). Aquest punt d’atenció ha assessorat fins a dia d’avui a 318 negocis els propietaris dels quals volien cedir-lo a un emprenedor i s´han generat 508 processos de negociació

L’objectiu del programa és impulsar i estructurar la transmissió d’empreses com a via de creixement d’activitat econòmica, i evitar així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació als municipis de la comarca.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Mataró

 

Deixa un comentari