Publicat el 24/01/2020

Es vol formar a tots els professionals de l’Ajuntament de Calella que poden intervenir en una situació de violència masclista

L’Ajuntament de Calella ha organitzat una acció formativa adreçada a tot el personal de l’ajuntament sobre prevenció i sensibilització de la violència masclista, que imparteix el Servei d’Intervenció Especialitzat (SIE) del Maresme, amb l’objectiu de trencar estereotips i prejudicis i facilitar una millor comprensió d’aquest fenomen.

La formació persegueix els objectius de conèixer i entendre què és la violència masclista i dotar d’unes eines mínimes per a la detecció de situacions de violència masclista i la seva derivació d’acord amb el Protocol per a l’abordatge de la violència masclista del municipi.

Aquesta acció s’emmarca dins les activitats de conscienciació que es promouen des de l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Calella. Cal recordar que des del 2018, l’Ajuntament de Calella compta amb el Protocol per l’abordatge integral de la violència masclista, una eina de coordinació dels diferents organismes i institucions que, a la ciutat, treballen per prevenir la violència masclista i atendre a les dones que la pateixen.

Deixa un comentari