Publicat el 23/02/2019

L’objectiu de l’Ajuntament de Calella i de l’Associació de Comerciants sempre ha estat el de fomentar el comerç de proximitat entre els ciutadans tant de Calella com de les localitats veïnes

L’Ajuntament de Calella ha subvencionat amb 14.000,00 € l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial per continuar impulsant el comerç local a través de les xarxes socials de @calellacc i assessorant els comerços en l’ús de les noves tecnologies per atraure més clients, així com seguir realitzant cursos de formació continua i desenvolupament professional per als comerciants de la ciutat.

L’any 2016, l’Ajuntament de Calella ja va acompanyar i assessorar a l’Associació de Comerciants a l’hora de renovar la seva pàgina web i d’impulsar una campanya de renovació i sobretot activació a les xarxes socials. Així, des del 2016, cada quinzena es destaca un dels comerços a través d’articles, fotografies i vídeos que parlin d’aquell comerç, dels seus treballadors i dels seus productes.

Totes aquestes publicacions es comparteixen a Facebook, Instagram i Twitter a través del compte @calellacc i l’etiqueta #calellacc. A més d’aquesta campanya, s’han continuat publicant totes les activitats que organitza l’Associació de Comerciants així com fotografies dels establiments associats.

L’objectiu tant de l’Ajuntament de Calella com de l’Associació de Comerciants és el de consolidar Calella com a centre comercial a cel obert, fomentar el comerç de proximitat entre els ciutadans tant de Calella com de les localitats veïnes, defensar i fomentar els interessos del comerç de proximitat, així com del model de comerç urbà que els envolta i els caracteritza.

Deixa un comentari