Publicat el 04/08/2022

El disseny del cartell, que és un homenatge a la Colla de Diables d’Estrac i als seus 25 anys d’història (1997-2022), busca evocar la sensació d’estar dins d’un dels magnífics correfocs de l’entitat caldenca

 

 

 

Del dissabte 27 d’agost al diumenge 11 de setembre, i en especial els dies 8, 9, 10 i 11 de setembre, Caldes d’Estrac viurà la Festa Major 2022.
Aquestes setmanes, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, amb la col·laboració de les diverses entitats de la vila, ultima els darrers detalls del programa d’activitats.
Enguany, l’esperada celebració popular recupera cent per cent la normalitat després de deixar enrere els dos anys marcats per l’emergència sanitària derivada de la Covid-19. «Aquest 2022, serà una edició molt i molt especial, on tornarem a gaudir d’algunes de les propostes més estimades per la vila com el sopar popular de festa major, el ball de festa major, la passejada de gegants de Caldes d’Estrac, el ball de la gent gran i el correfoc. De moment, només us avançaré una frase: no deixeu que es refredi l’aigua», explica l’alcalde Òscar Baró.

Amb la voluntat d’anar escalfant motors i de començar a omplir el municipi d’ambient festiu, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha presentat el cartell de la Festa Major 2022. Dissenyat  per l’estudi de creativitat estratègica de marca i disseny gràfic reflexiu El Gallinero Studio, el disseny és un homenatge a la Colla de Diables d’Estrac i als seus 25 anys d’història (1997-2022).
Mitjançant la utilització d’un color vermell molt intens i la presència de foc i de fum, el cartell busca traslladar mentalment la persona espectadora dins d’un dels magnífics correfocs de l’entitat caldenca. En aquest sentit, la sensació de realisme s’ha aconseguit emprant elements reals com bengales enceses, amb les quals s’ha dibuixat el número 22, en referència a la present edició de l’esperada celebració popular.
«Enguany, hem intentat que mirant el cartell gairebé es pogués sentir el foc, el fum i la sensació de festa i disbauxa que desprèn la Colla de Diables d’Estrac al seu pas», afirma Baró.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Caldes d’Estrac

 

 

Deixa un comentari