Publicat el 19/08/2022

El consistori caldenc ha complementat l’actuació de la zona amb la instal·lació de tres taules de pícnic, tres papereres, un banc i una font d’aigua potable

 

 

 

Aquesta setmana, han finalitzat les tasques d’adequació d’una zona d’esbarjo per a gossos al Parc de Can Muntanyà. En resposta a diverses demandes veïnals, durant els darrers mesos, l’Àrea de Via Pública de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha estat treballant en l’habilitació d’un espai perquè els animals puguin passejar, córrer i moure’s amb total llibertat.
No obstant això, des del consistori, s’insisteix en el fet que es tracta d’una zona d’esbarjo i que, en aquest sentit, les persones propietàries han de recollir les deposicions dels gossos com a qualsevol altre espai del municipi.

Paral·lelament, l’Àrea de Via Pública de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha instal·lat tres taules de pícnic, tres papereres, un banc i una font d’aigua potable. «El Parc de Can Muntanyà és el pulmó verd de Caldes d’Estrac, un espai molt preuat per tots i totes. Per aquest motiu, cada any, des del consistori, incorporem nous elements amb la voluntat de fer les passejades i les excursions dels caldencs i de les caldenques molt més còmodes i agradables», afirma l’alcalde Òscar Baró.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Caldes d’Estrac

 

 

Deixa un comentari